17. Przeprowadzenie kursów gastronomicznych w ramach RPOWM 2014-2020 - numer postępowania: MCOO/ZP/CKZ/36/20
Załączniki nr 2.1-2.5 do Ogłoszenia
Załączniki nr 3.1-3.5 do Ogłoszenia
Modyfikacja Ogłoszenia o zamówieniu (1)
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty w zakresie części I
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty w zakresie części II
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty w zakresie części III
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty w zakresie części IV
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty w zakresie części V
Informacja o udzieleniu zamówienia w zakresie części I
Informacja o udzieleniu zamówienia w zakresie części II
Informacja o udzieleniu zamówienia w zakresie części III
Informacja o udzieleniu zamówienia w zakresie części IV
Informacja o udzieleniu zamówienia w zakresie części V