STOŁÓWKA SZKOLNA
Gimnazjum nr 34 w Krakowie, ul. Potebni 7
Warunki oferty powinny zawierać:
1. Podmiot biorący w ajencję
2. Opis zestawu obiadowego (1. Danie, 2. Danie,…)
3. Wykaz ilościowy np. w tygodniu dań mięsnych, jarskich,…
4. Gramaturę potraw
5. Cenę obiadu
6. Stawkę czynszu (brutto)za wynajem pomieszczeń kuchennych
7. Informację o doświadczeniu w żywieniu zbiorowym- referencje
8. Obiady muszą spełniać zasady żywienia dzieci i młodzieży (kaloryczność, zdrowe żywienie,..)
Oferty należy składać w zamkniętych kopertach w sekretariacie szkoły do dnia 13 lipca 2015 roku.
Wybór oferty nastąpi 20 lipca 2015roku.
WYNIKI:
Wybrano ofertę pani Halina Pakos F.H.U Hania